AFYONKARAHİSAR / ŞUHUT - Karaadilli Çok Programlı Anadolu Lisesi

Karaadilli Çok Programlı Anadolu Lisesi

..
Adres
KARAADİLLİ BELDESİ ERENLER MAH. GAZİ CAD. KARAADİLLİ LİSESİ SİTESİ NO: 31 İÇ KAPI NO: Z01 ŞUHUT / AFYONKARAHİSAR
Vizyon
Türkiye´yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak hizmetin yürütüldüğü çevrede eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.
Misyon
Biz, bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. İstiyoruz ki okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki okulumuz kardeşlik ve barışın filizlendiği verimli topraklar olsun. İstiyoruz ki okulumuz her düşünce ve demokrasinin özümsenip yayıldığı coğrafya olsun. İstiyoruz ki okulumuzu bitiren öğrenciler hayatı her yönüyle kavrayabilen nitelikli insanlar olsun. Bizim için erişilebilirlik, iletişim, esneklik, yönlendirme ve yanıt verebilme esastır. UNUTMAYALIM Kİ: Eğitim-öğretim süreci sürdürülebilir , geliştirilebilir ve yönetilebilir bir süreçtir. Biz bu süreçte öğrencilerin en büyük destekçisi olacağız.
Okulumuz her sene üniversiteye öğrenci yerleştirmektedir.
Başlama: 08.30 Bitiş okul türlerine göre değişiklik göstermektedir.
Kalorifer (Kömür)
Ulaşım
Okula ulaşım Şuhut´tan her saat kalkan Karaadilli belediye arabaları ile sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz; Şuhut ilçesine 32, Afyonkarahisar il merkezine 60 km. uzaklıkta olan Karaadilli beldesinde bulunmaktadır. Karaadilli beldesi Isparta´ya 100 km uzaklıktadır.
Okulumuz; Şuhut ilçesine 32, Afyonkarahisar il merkezine 60 km. uzaklıktadır.
Sınıflar arası voleybol turnuvası.