AFYONKARAHİSAR / ŞUHUT - Karaadilli Çok Programlı Anadolu Lisesi

Okul Meclis Başkanımız Oğuzhan ARIKAN, İlçe Öğrenci Meclis Başkanı Seçildi.

Okulumuz öğrencilerinden 12 - AMP sınıfından Oğuzhan ARIKAN, Şuhut ilçesinde yapılan İlçe Öğrenci Başkanlığı seçimlerini kazanmış ve Şuhut ilçesi öğrenci temsilcisi olmuştur.

Okul öğrenci Meclis Başkanımız Oğuzhan ARIKAN, Şuhut İlçe Öğrenci Meclis Başkanlığına seçildi.İlçe genelinde öğrenci başkanları arasında yapılan seçimi açık oy farkla kazanan okulumuz öğrenci temsilcisi başkanı Oğuzhan ARIKAN´i arkadaşları okulun bahçesinde sevinçle ve alkışlarla karşıladılar.

Biz de öğrencimizin her zaman yanında olduğumuzu, her halde kendisini desteklekleyeceğimizi, yapacaklarına ve yapmak istediklerine sürekli destek olacağımızı belirterek Karaadilli Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak öğrencimizi bu başarısından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

27-11-2018

27-11-2018 27-11-2018